Vägledning i Lund av ett medium

Hej mina underbara följare och välkomna till ett inlägg som kommer att handla om vägledning i Lund. Eftersom jag bor i Skåne och de flesta som följer mig bor här i Skåne också, i trakten kring Lund, så kommer det här inlägget att handla om vägledning i Lund med omnejd. Jag fick hjälp av Anna Medium i Skåne och om du har samma slags tro som jag, det vill säga på själarnas odödlighet, så kanske denna slags vägledning i Lund som du kan få veta mer om här kan vara något för dig? 

Jag har under en längre period känt närvaron av själar i mitt gamla hus från 1700-talet men inte haft förmågan själv etablera kontakt (prata) med dem, jag behövde få hjälp av ett medium i denna angelägenhet och tyckte jag att det lät som om Anna Medium i Skåne skulle vara rätt slags person för mig. Det var bra att jag vände mig till henne och hennes rådgivning och vägledning i Lund, för efter att hon kom på besök i det här huset så fick jag svar på en del frågor. Det befann sig själar i det här huset som tyckte att det fortfarande var deras hus fast de sedan länge varit döda. Nu rensades huset ut ifrån dessa energier och sedan dess har det inte förekommit något “övernaturligt” i min bostad. Jag är så tacksam för hjälpen och till er andra som tycker att det kanske vore bra att få hjälp genom denna vägledning i Lund ville jag kort och gott i det här inlägget tipsa er om Anna Medium i Skåne.