MP´s Själ & Muskler

Varmt välkommen till bloggen den här dagen i slutet av januari med regntunga skyar. Jag har alltid många järn i elden men den senaste tiden har jag varit begränsad, jag har nämligen haft en period med förskräckligt ont i ryggen. Detta har inte varit någon höjdare, men så hörde jag talas genom en arbetskamrat om ett företag som vänder sig till dem som önskar få massage i Mölnlycke och Mölndal med omnejd, och namnet på det här företaget är  MP´s Själ & Muskler

Min arbetskamrat tyckte absolut att jag skulle prova och se om inte massage kunde hjälpa och eftersom hon var nöjd med det här företaget och gav mig rådet att gå dit, så var det precis vad jag gjorde. Jag har nu varit där ett par gånger och jag måste säga att det har blivit en stor skillnad till det bättre. Jag fick höra att jag hade väldiga spänningar, framför allt i ländryggen, men tack vare denna massage så känns det mycket bättre nu. Jag tycker alltid det är roligt att få tipsa er läsare om bra saker, och skulle det nu vara så att någon av er söker efter massage i Mölnlycke eller Mölndal med omnejd så tror jag inget annat utan att ni kommer att känna er lika nöjda som både min arbetskamrat och jag, om ni väljer att boka en tid till MP´s Själ & Muskler. Eftersom det här med massage hade så bra effekt på mig så tror jag att det kommer att fungerar lika bra på dig! Nog talat om detta med massage i Mölnlycke med omnejd, nu önskar jag alla mina läsare en fortsatt fin dag, så hörs vi snart här på bloggen igen!